Regulator Complete +Energy Fiber Mash

3 kg.

249,95 kr.

Mash med højt energi-/kalorieindhold

Langtidsvirkende energikilde, der ikke påvirker blodsukkeret nævneværdigt.

FE 1,3 - 16,31 Megajoule

Fiber mash til hesten der har brug for hurtigt at få tilført energi, med minimal blodsukker påvirkning.

Målrettet til hesten der er for tynd eller den aktive, med høj arbejdsintensitet. Styrker og vedligeholder din hests tarmflora.

 • 40,0% Hørfrø
 • 13,5% Protein
 • 15,5% Fedt
 • 27,5% Fermenterbare fibre

Ingen tilsatte vitaminer og mineraler

Størrelse
3 kg. 20 kg.
1
+
Tilføj til kurv

Målrettet til hesten der er for tynd eller den aktive, med høj arbejdsintensitet.

 

+Energy Fiber Mash sikrer heste med et krævende program, at de både kan yde og restituere, samtidig med, at de holder muskelmassen smidig og i topform. Langtidsvirkende energikilde, der ikke påvirker blodsukkeret nævneværdigt. Styrker din hests tarmflora, fordøjelse og immunforsvaret.

  +Energy Fiber Mash indeholder proteiner med balanceret aminosyresammensætning og fermenterbare/fordøjelige fibre fra sojaskaller, roesnitter og citruskvas, samt slimstoffer fra hørfrø og pektin, der virker udrensende af både indre og ydre toxiner/miljøgifte og ligeledes understøtter mavetarmslimhinden.

  Hvad er høj arbejdsintensitet?

  Heste der yder på højt niveau er: diegivende hopper, hingste der bedækker, føl og plage der er i vækst/leger meget, samt top-ydende konkurrenceheste.

  Heste i restitution efter skader har behov for, at der er kontrollerede mængder kulhydrat i deres afbalancerede foderplan.

  Heste, der har svært ved at holde huld, samt ældre heste, der har mistet muskelmasse og er for tynde, bliver sundere af foder med moderat kulhydrat, mange kalorier fra gode oliekilder, kvalitetsproteiner og fibre fra hørfrø og sojaskaller.

  Balanceret blodsukker og væskebalance

  Kalorierne kommer primært fra hørfrø og stivelsen er fra majs. Det høje fedtindhold sikrer, at stivelsen ikke giver væsentlige udsving i blodsukkerniveauet. Et godt fiberindhold i stortarmen virker som et væskedepot for hesten, som dermed vil udjævne ubalancer i væskeindtaget. En balanceret væskebalance i kroppen har en altafgørende betydning for hestens præstation.

  Fyldt med energi

  1 kg +Energy Fiber Mash indeholder 155 gram olier, langt overvejende fra hørfrø, og har den optimale balance mellem Omega 3 og 6. Heste har behov, for at få tilført de livsnødvendige fedtsyrer, da kroppen ikke selv danner dem.

  Heste, der yder, har behov for en større mængde olier/fedtsyrer end en normal daglig dosis foreskriver, da de skal have et energioverskud til arbejdet.
  Den rigtige balance mellem fedtsyrerne regulerer:

  • Ophelings- og restutionprocesser
  • Styrker muskulaturen 
  • Slipper muskelspændinger
  • Afbalancerer immunsystemet 
  • Forbedrer stresshåndtering, indlæring, koncentration og træningstolerance

  Det optimale for præstationsheste, langdistance-, military- og væddeløbsheste er, at 60-75 % af energibehovet dækkes fra direkte oliekilder som hørfrø og fra fermentering af fibre i stortarmen.

  Når du fodrer med det enkle staldkøkkens vitamin- og mineraltilskud, enten Every Day Happy eller Peak Performance, dækker de begge hestens daglige behov for de nødvendige fedtsyrer. Heste i moderat/krævende arbejde har brug for flere kalorier for, at der er energi nok til arbejdsindsatsen. Det får de med +Energy Fiber Mash.


  Ingen tilsatte vitaminer og mineraler

  +Energy Fiber Mash er uden tilsatte vitaminer og mineraler. I det enkle staldkøkken prioriter vi et let overblik over kilderne til tilførte vitaminer og mineraler. Mange forskellige kilder kan skabe tvivl om, hvorvidt din hest får den korrekte daglige dosis.