Nordic Joint Power

2,7 kg. Refill

2.179,00 kr.

Til led og sener. Særlig gavnlig ved overbelastning eller genoptræning.

1
+
Tilføj til kurv

Nordic Joint Power består udelukkende af naturlige ingredienser der alle indeholder aktive stoffer der med fordel kan gives til heste med led der er særligt udfordrede eller overbelastede, ligesom produktet henvender sig til heste der skal genoptrænes.

Sammensætning:
Brændenælde
New zealandsk grønlæbet musling (naturlig glucosamin)
Agerpadderokke
Gurkemeje
Vegetabilsk gelatine
Djævleklo
Spirulina alge ( spirulina platensis)
Enebær
MSM
Ingefær

OBS! Råvarer i denne sammensætning kan være omfattet af karenstid, og du bør derfor undersøge om dette er gældende i dit forbund i forbindelse med stævnestart.

Kompleks sammensætning og topkvalitet.
Nordic Joint Power er et produkt udviklet specifikt til led samt sener og indeholder udelukkende naturlige ingredienser, og altså derfor er helt fri for fyld eller unødvendige tilsætningsstoffer. Kombinationen af de aktive stoffer der er at finde i produktets sammensætning styrker funktionen, stabiliseringen og afbalanceringen i og omkring led.

Råvarerne er nænsomt behandlet så indholdsstofferne bevares bedst muligt og dermed sikres den optimale virkning. Produktet er sammensat med komplementerende komponenter der styrker optageligheden af lige præcis de stoffer der ønskes fremhævet i Nordic Joint Power, ligesom tilsætningen af vegetabilsk gelatine sikrer at de gavnlige stoffer ikke nedbrydes ved kontakt med mavesyren. Yderligere har den vegetabilske gelatine smidiggørende egenskaber på brusk og bindevæv. Produktet er testet af dyrlæger på heste i Europa, og virkningen har vist sig værende yderst effektiv, med hurtige positive vedvarende forandringer

Styrker din hests bevægeapparat
Årsagen til ubalancering og skader i bevægeapparatet kan være mange, men fælles for de fleste er ofte rødme, hævelse, varme, ømheder og nedsat funktion af omkringliggende ligamenter. Derfor er den største fokus ved sammensætningen af Nordic Joint Power at nedsætte disse følgevirkninger. Her virker brændenælde samt grønlæbet musling, spirulina, gurkemeje, ingefær og enebær positivt.

Særligt gælder det for ingefær og gurkemeje, at disse understøtter en stærkt immunforsvar og aktiverer processer i immunsystemet, der bl.a. beskytter bevægeapparatet. 

Nedsætter muskelømhed og er seneafslappende.
Indholdet af ingefærrod bevirker især en nedsættelse af ømhed omkring muskler og er seneafslappende, ligesom djævleklo indeholder komponenter der øger fleksibiliteten og bevægeligheden af muskelfibre. Dermed kan vi afhjælpe belastninger på sener og omkringliggende ligamenter, og sikre at der ikke opstår unødvendige spændinger omkring belastninger eller ubalancerede led.

Der er behov for en styrkelse af immunforsvaret.
Flere forskningsresultater indikerer en positiv sammenhæng mellem styrkelse af immunforsvaret og hurtig forbedring af ledbelastninger og knogleforandringer. Derfor er der i Nordic Joint Power sikret et boost af immunsystemet blandt andet i form af brændenælde, ingefærrod samt grønlæbet musling, der alle komplementerer immunsystemet på forskellig vis. 

  • Effektivt til styrkelse i og omkring led og sener
  • Til heste med daglig høj belastning på led og sener
  • Regulerer effektivt ledvæske
  • smidiggørelse af brusk, sener samt ligamenter
  • Til heste i genoptræning 
  • Højt magnesiumindhold der er muskel og sene afslappende.

Nordic Horse foderanvisning:

5 gram / 100 kg hest dagligt

Analytiske betsanddele:
Råprotein                   29,2 %
Råfiber.                        9,3 %
Råaske.                      11,6 %
Råolie / råfedt.             4,6 %
Stivelse.                       6,4 %
Sukker.                         5,7 %
Calcium.                      1,41 %
Lysin.                           1,37 %
Methionin.                    0,46 %
Natrium.                       0,37 %
Fosfor.                          0,36 %

Ernæringsfysiologiske tilsætningsstoffer pr. kg. 
A- vitamin.           600 IE
D3- vitamin.       1000 I
E- vitamin.            100 mg
B6 - vitamin.          7,3 mg

Sporstoffer pr. kg.
Jern                  2340 mg
Mangan.            99,8 mg
Zink.                   56,4 mg
Kobber.              11,7 mg
Selen.                 0,59 mg

Varianter: 
900 g (pose med måleske) 
2,7 kg (spand med måleske) 
2,7 kg RF (refill papirspose, ingen plastik/måleske)

Bemærk venligst: Produktet skal opbevares køligt, tørt og hygiejnisk.

Da dette er et 100% rent naturprodukt, kan de analytiske bestanddele variere fra gang til gang.

Lovende resultater:
Grønlæbet muslings effekt på knogleforandringer i bevægeapparatet

Et projekt der undersøger hvordan ændringer af kompositionen af mikroorganismer i tarmen har effekt på knogleforandringer med fokus på forandringer i knæ. Deltagerne modtog grønlæbet musling samt glucosamin i 12 uger hvor kompositionen af indre mikroorganismer blev målt før og efter tildeling af tilskuddet hvorefter forandringer i leddene vurderes. Undersøgelsen kontrolleres med en gruppe uden tildeling af grønlæbet musling.

Resultater: for deltagere der modtog grønlæbet musling, ses en mindskning af uønskede bakterier, mens tilstedeværelsen af sundhedsfremmende mikroorganismer steg. Jo flere positive mikroorganismer der var til stede hos deltagerne, jo større forbedringer ses på knogleforandringerne og jo færre følgevirkninger deraf blev observeret.

80 % af immunsystemet er at finde i tarmvæggens celler, og en ændring i kompositionen af mikroorganismer i tarmen medvirker en optimering af både metabolisme og især immunsystem.

Undersøgelsen indikerer, at brugen af grønlæbet musling, kan ændre sammensætningen af mikroorganismer i tarmen, der dermed har en positiv effekt på knogleforandringer i påvirkede knæ.