Regulator Complete +Fiber Mash

20 kg.

384,95 kr.

Lavt energi-/kalorieindhold

Ren forkælelse til alle heste, og med fokus på den nøjsomme eller overvægtige hest. Du behøver ikke tænke på kalorierne.

FE 0,6 - 8,05 Megajoule

Styrker din hests tarmflora og hjælper hesten i forhold til tarmbesvær. Det høje fiber indhold og det lave indhold af sukker og stivelse medfører at energien bliver mere stabil og dermed reduceres stress.

 

  • 45,9% Fermenterbare fibre - forbedrer fordøjelsen
  • 12,0% Protein
  •  5,5% Sukker,
  •  3,0% Stivelse

 

Ingen tilsatte vitaminer og mineraler

Størrelse
3 kg. 20 kg.
1
+
Tilføj til kurv

Du behøver ikke tænke på kalorierne

+Fiber Mash er særligt velegnet til den relativt nøjsomme eller overvægtige hest, der har svært ved at omsætte sukker og stivelse og har brug for støtte til omstilling af mikrofloraen i tarmen, så forbrændingen effektiviseres.

 

Sundhed og velvære 

Den rigtige fiberbalance er afgørende for din hests sundhed. +Fiber Mash har 45,9% fermenterbare fibre, der styrker/regulerer tarmens mikroflora og tilfører udholdenhedsforbedrende energi. Kilderne er sojaskaller, tørrede roesnitter og citruskvas.

Kilderne til de grove absorberende fibre med de tarmnormaliserende og afgiftende egenskaber er sojaskaller, tørrede roesnitter, grønpiller og hvedeklid.  Sojaskaller og roesnitters høje indhold af begge fibertyper, er en afgørende faktor i det balancerede forhold mellem de to typer, dvs. mellem de fermenterbare og de tarmnormaliserende/afgiftende fibre.

Sojaskallernes muskelopbyggende proteiner hjælper til at optimere forbrændingen, når fedtdepoter forbruges og muskler bygges op.

Balanceret blodsukker

Fibrene i hvedeklid har positiv indflydelse, ligesom hørfør, på nogle af de sunde og betydningsfulde sekundærstoffer (lignaner), dog uden hørfrøenes mange kalorier. Hvedeklid har positiv indflydelse på insulinfølsomhed og omsætningen af kalorierne/energien.

+Fiber Mash dækker sammen med Every Day Happy din hests behov for alle relevante næringsstoffer og beskytter mod uønskede miljøpåvirkninger. 

Efterløb og løs mave

Løs mave og efterløb, er ofte en følge af ufordøjet kulhydrat i stortarmen, så tarmen udleder vandet sammen med afføringen i stedet for, at det optages i kroppen. Indholdet af sukkerarter kan være højt i græs, hø og wrap. +Fiber Mash hjælper til at udligne dette.

Jo flere fibre, des mere optimeres tarmens bakterie- og mikroorganismefamiliers livsbetingelser. Jo bedre livsbetingelser, des sundere og gladere bliver din hest.

Ingen tilsatte vitaminer og mineraler

+Fiber Mash er uden tilsatte vitaminer og mineraler. I det enkle staldkøkken prioriterer vi et let overblik over kilderne til tilførte vitaminer og mineraler. Mange forskellige kilder kan skabe tvivl om, hvorvidt din hest får den korrekte daglige dosis. 

Datablad: https://regulatorcomplete.dk/upload_dir/docs/Produktkort/RC_Fiber_Mash_Produktkort-DK_FM-010_vers1-1_03_22.pdf