Amequ Balancer Pellets

8 kg.

1.525,00 kr.

Amequ Balancer Pellets er et produkt sammensat til at understøtte en optimal tarmfunktion. Produktet kan bruges til heste der har behov for udrensning, eller til heste der har følsom fordøjelse.

1
+
Tilføj til kurv

Amequ Balancer Pellets er et koncentreret, effektivt og bredspektret produkt skabt til at understøtte hestens tarmfunktion. Kan også bruges til heste der har behov for udrensning. 

Anvendelsesmuligheder:

– Understøttelse af optimal fordøjelse
– For udrensning / ved indtagelse af uønskede stoffer/planter
– Ved foderskift
– Ved overgang fra græs til grovfoder
– I forbindelse med indgræsning eller indtagelse af for meget græs
– Efter tildeling af ormekur
– Før og under stressede situationer

Langt de fleste tilfælde af følsom fordøjelse skyldes ubalancer i hestens stortarm, hvor tarmens mikroorganismer kommer ud af balance. Mikroorganismerne trives bedst i et stabilt og fiberholdigt miljø, og selv et lille fald i tarmens pH-værdi bevirker at mikroorganismerne dør. Nå mikroorganismerne dør, frigives der en lang række toksiner eller giftstoffer som irriterer tarmvæggen og gør den utæt.

Balancer Pellets er baseret på:

Mycofix – Udrensende: benyttes til at binde uønskede stoffer, så de kommer ud med gødningen, i stedet for over i blodbanen. Indeholder planter og alger, som understøtter optimal leverfunktion og immunsystem.

Tang – Stabiliserer næringsoptaget: Høj andel Omega-3, aminosyrer og naturlige vitaminer og mineraler, til at understøtte næringsoptaget. Omega-3 er kendt for at have en anti-inflammatorisk effekt.

Digestarom – Øger næringsoptaget: Unikt mix af inulin og essentielle olier, som understøtter fordøjelsen. Forsøg på heste har vist, at Digestarom øger fordøjeligheden af næringstoffer, og understøtter en hurtigere regenerering af tarmens slimhinder, samt kan give hesten et lavere kolesteroltal.

Kokos – God smag, samt antibakteriel effekt.

Æblefibre – God smag og høj på pektin, som danner en gel som er med til at beskytte og nære slimhinderne i hestens fordøjelse.

Dosering

10g pr 100kg hest pr dag.

Anvendes som kur til ønsket effekt er opnået, eller kan anvendes forebyggende mod stressmave i forbindelse med flytning, stævner mm. Ved opstart gives 3x dosering, og herefter reduceres gradvist. Kan med fordel blandes i lidt MetaMash.

OBS: Balancer kan IKKE erstatte dyrlægen.

Sammensætning

Mycofix
Tang
Digestarom HGF
Kokos
Æblefibre