Vaisto® Frysetørret Blå 800 g.

399,00 kr.

Vaisto Blå Freeze-Dried er en frysetørret version af Vaisto blå. Et letfordøjeligt og kaloriefattig fuldfoder for voksne hunde. Foderet har en god balance af fedtsyrer og passer derfor specielt godt til hunde med hud- eller pelsproblemer.   


1
+
Tilføj til kurv

MUSH Vaisto Blå Freeze-Dried (okse-kalkun-laks) er et frysetørret fuldfoder for hunde med samme høje nærings indhold og kvalitet som det vanlige råfoderTakket være at foderet er frysetørret har det lav vægt, lille fylde. men samtidig gør produktionsmetoden, at man bevarer smagen og næringsstofferne – perfekt at have med sig på rejser, udstilling, konkurrencer og ture.  

ENKELT AT ANVENDE

Tilsæt lunkent vand og lad foderet ligge i mindst fem minutter – hvorefter det er klart til at servere for hunden! 100 gram frysetørret svarer til 300 gram råfoder. Findes i pose på 250 gram og 800 gram. 


INGREDIENSER: Okse 47 %, (mave, kød, lunge, hjerte, lever, nyre, brusk) Kalkun 38% (Kød,ben, brusk) Laks 10% (laks med ben) grøntsager, frugter og olier 5% (broccoli, salat, æble, gulerod koldpresset solsikkeolie, sæd-dodderolie)  

ANALYSE: 
energi 2338 kj/558 kcal 
Råprotein: 42,4 g 
Råfedt: 42,5 g 
Råakse: 6,8 g 
Vand: 5,7 % 
Kalcium: 1,8 g 
Fosfor: 1,6 g 
Råfibre: 2,2 g