Urtefarm X-Itch 3 kg.

799,00 kr.

X-itch er et innovativt tilskudsfoder, som modvirker irritation i pelsen, fx ved ubehag fra insektstik mv. 

1
+
Tilføj til kurv

X-Itch udfodres forebyggende i forårssæsonen og hen over sommeren efter behov.

 

X-itch er et innovativt tilskudsfoder, som modvirker irritation i pelsen og derved skader i hud og bindevæv som følge af dette. Kan med fordel fodres til heste som viser ubehag på insektstik mv.

Produktet indeholder naturlige insektafvisende indholdsstoffer, som forebygger insektstik fra forskellige insektarter. Det er IKKE insektdræbende!

 

Insektafvisende stoffer: Duftstoffer fra især urter mm.

Hudirrationsstillende: Her er det marine produkter med højt omega-3 indhold i kombination med tangen og urter som giver den irritationsstillende effekt.

Kombinationen af de nøje udvalgte ingredienser stabiliserer tarmsystemet og mikrofloraen i stortarmen, så immunsystemet kan slappe mere af, hvorved irritationen dæmpes, bindevævet og huden kan gendannes, samt følsomheden overfor insekter minimeres.

 

Kan man kombinerer det med en korn/stivelsesfri fodring* og et funktionsfremmende produkt til stortarmen, vil det være ekstra godt.

 

Daglig dosering: 

10-15 g. pr. 100 g hest

Tilskuddet kan med fordel gives før, i og efter insektperioderne (april-sep) eller ved behov.

Kan med fordel kombineres med Gastro Maintain eller Gastro Performance Diet & Supply i og udenfor græsningssæson. 

 

Indehold:

Marine ingredienser (Omega-3 kilde), Tangblanding og urter (beroliger tarmen og immunsystemet), urte-, rod-, æble og bærblanding (for at optimere optageligheden og udnyttelsen, samt afvise insekter).