Urtefarm Blood Sugar Regulator

Fra 799,00 kr.

TIl heste med problemer med stofskifte, overvægt, under indgræsning, blodsukker- og insulinproblematikker. Vælg mellem pelleteret eller sticks/treats.

Størrelse
3 kg. Pellets
1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 3 kg.

Blood Sugar Regulator er et urtetilskud baseret på bukkehorn, der indeholder galaktomannan, en speciel fiber, som har en positiv effekt på hestens stortarmsfunktion, og hestens evne til at optage bioaktive stoffer.

Bukkehornsfrø har en kompleks aminosyreprofil, og har et højt indhold af ammonisyrederivatet 4- hydroxyisoleukin samt naturlige vitaminer, mineraler, steroidsaponiner og flavonoider.

I Blood Sugar Regulator er Bukkehornsfrø kombineret med en urteblanding, indeholdende Lægestregbælg samt Sortkommenfrø. Lægestregbælg fremmer optageligheden af glucose i cellerne og Sortkommenfrø har et højt indhold af Thymoquinone, et stof, som ikke findes i samme koncentration i nogle andre oliefrø eller planter. Stoffet er en kraftig antioxidant, der i forsøg har vist positiv effekt overfor betændelsesforårsagede lidelser.

Vi anbefaler, at man for at undgå stofskifteproblemer og negative følgesymptomer, af et for højt blodsukker og insulinniveau, sikrer at ikke-strukturelle kulhydrater, som stivelse og sukker i hestens foder ligger på et lavt niveau. Produktet er velegnet som et tilskud til heste, der er overvægtige, under indgræsning eller som af anden årsag befinder sig i risikogruppen for at få negative følgesymtomer af et for højt blodsukker og insulinniveau. Vi anbefaler, at man kontakter dyrlæge, ved tvivl om hestens generelle trivsel. Produktet anbefales ikke til drægtige og diegivende hopper. Tilskudsfoder til heste.

Ingredienser: Bukkehorn, Cikorie, Kamille, Lægestregbælg, Kanel, Sortkommenfrø (Nigella Sativa), Koldpresset rapsolie, LevucellR SC (Saccharomyces cerevisiae CNCM I-1077) gærkultur

Analytiske bestanddele: Tørstof 86,5 %, Træstof 33,9 %, Råaske 6,5 %, Råprotein 6,2 %

Anbefalet daglig dosis:

10 gram pr. 100 kg hest. Ved akutte situationer: 20 gram pr. 100 kg hest i den akutte fase

Mindst holdbar til 24 måneder efter produktionsdato Blood Sugar Regulator fås i 1,5 kg og 3 kg spand.

Produktet er ikke i konflikt med gældende FEI regler, men vi anbefaler at man selv holder sig orienteret om ændringer/tilføjelser i reglerne.