Staldren

149,00 kr.
134,10 kr.

Staldren® er et hygiejnemiddel i pulverform. 25 kg sæk. 

1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 25 kg.

Staldren® er et hygiejnemiddel i pulverform, som har et bredspektret virke mod fugt, lugt, bakterier og svampesporer. Virker forebyggende mod sur stråle, mug, infektioner mm. og kan være med til at minimere flueplagen om sommeren.

Mod sur stråle

Staldren® er med sin udtørrende og svampedræbende effekt med til at mindske tilfælde af sur stråle.
Ved sur stråle rengøres strålen grundigt og herefter drysses Staldren® i hoven. På den måde tørrer strålen op og bakterierne dræbes.

I foleboksen

I den rengjorte foleboks drysses Staldren® på hele gulvarealet således, at boksen er desinficeret. Herefter tilsættes ren og frisk strøelse. Til sidst drysses Staldren® over hele arealet således, at nye føl foles i et så rent miljø som muligt. Dette forebygger infektionssygdomme hos hoppe såvel som føl.

Forebyggende mod fluer

Staldren® har en kraftig udtørrende effekt, som er med til at udtørre æg og fluelarver, så flueplagen mindskes. Anvend Staldren® 2-3 gange om ugen før og under fluesæsonen.

Vejledning

Efter udmugning spredes Staldren® på hele gulvarealet med ca. 1-3 gode håndfulde (50-100g) pr- m² således, at gulvfladen tørrer ud og ammoniak lugten minimeres.

Strøelse tilsættes i boksen og Staldren® langs kanterne således, at flueæg og fluelarver udtørres.

Staldren® bruges efterfølgende på fugtige steder og hvor strøelsen skiftes 2-3 gange om ugen. Staldren® drysses i kanterne i boksen, for at vedligeholde den udtørrende effekt på æg og fluelarver.