google-site-verification=eMvT61tU3t7ku1oPngNWvd4lLlzoQP_vNBVkjxRnSXA

Nordic Forårspakke

767,00 kr.

NYHED - pakkeløsningen til heste som har problemer med overvægt, løs mave eller ømme hove.

1
+
Tilføj til kurv

Pakkeløsning med Nordic Biosa, Nordic Strong Clean Balance & Nordic Blood Sugar Balance. De tre produkter kan blandes, og supplerer hinanden rigtig godt - et perfekt tilskud til de mange heste som har problemer med overvægt, løs mave eller ømme hove nu da forårsgræsset vokser rigtig godt.

Pakken består af 3 l. Nordic Biosa, 1 kg. Nordic Strong Clean Balance og 1 kg. Nordic Blood Sugar Balance. 

Nordic Biosa indvirker på fordøjelseskanalen og tarmens mikroorganismer, dels som pH-regulator og dels som næring for mikrober og tarmceller. Nordic Biosa giver din hest de bedste betingelser for at holde mave og fordøjelse i orden.

Nordic Strong Clean Balance er et effektivt tilskud til heste som har brug for udrensning og stabilisering af tarmsystemet. Baseret på præbiotiske rødder, udrensende urter, stærkt antioxidative bær, Islandsk tang, samt Mycofix® der deaktiverer uønskede stoffer i tarmen, og effektivt genopretter sundheden i hestens lever og tarmkanal. Kan anvendes både forebyggende og genoprettende.

Nordic Blood Sugar Balance + indeholder urtebaserede råvarer der sikrer en stabilisering af hestens blodsukker og insulin niveau. Produktet er sammensat med henblik på tildeling til de heste, der har problemer med stofskiftet, og som er i risikogruppen for negative følgesymptomer heraf.

Nordic Horse foderanvisning:
Nordic Biosa: 20-30 ml pr 100 kg hest dagligt.
Nordic Strong Clean Balance: 10-30 gram pr. 100 kg hest dagligt.
Blood Sugar Balance+: 10 gram pr. 100 kg hest dagligt.
For bedste effekt af Blood Sugar Balance, hældes Nordic Biosa over pillerne lige før de tildeles hesten. Kan fordeles på 1-3 måltider.