google-site-verification=eMvT61tU3t7ku1oPngNWvd4lLlzoQP_vNBVkjxRnSXA

VetCur VetMix Wellness

186,00 kr.

VetMix Wellness er en velsmagende, helstøbt velafbalanceret tilskudsfoderblanding af grovfodertypen.

1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 15 kg.

Den er beregnet til at give heste en lang tyggetid og tilføre de essentielle plantebaserede funktionelle byggesten.
Disse byggesten er alle vigtige for at kunne vedligeholde og styrke en sund og stærk krop, samt understøtte et velfungerende og modstandsdygtigt immunsystem.

Ved hælp af højprotein græs og økologisk lucerne, samt økologisk rapsolie, har vi lavet et mix til alle heste for at kunne kompensere for det næringsfattige hø de fleste har.
Ud over de tre hovedingredienser er vi sædvanen tro gået et skridt videre og har sammensat en planteblanding, der understøtter optageligheden samt udnyttelsen af disse næringsstoffer.
Den unikke planteblanding tilfører desuden pre-biotika, som i fordøjelsestragten er med til at skabe og bevare en stærk tarm og en sund tarmflora.

Samtidig har vi lavet produktet med sigte på en lang tyggetid. Måden at gøre det på er, at snitte både græs og lucerne så tilstrækkeligt kort, at det ikke umiddelbart kan synkes og samtidig bibeholde den bløde fleksible struktur, hvilket gør at hesten skal tygge længere tid på materialet inden det kan sluges.
Forsøg i udviklingsfasen har vist, at 2 kg Wellness kan lede til 2 timers tyggetid.

Wellness er særdeles velsmagende og har i testfasen været anvendt til adskillige hesteracer, herunder shetlændere, islændere og varmblodsheste.

Som vi plejer har vi valgt at lægge vægt på produktet og ikke indpakningen. Wellness kommer derfor i en plastpose med 15 kg indhold. Dette kan medføre at det alleryderste lag i posen kan se lidt lysebrun ud. Det kender vi alle fra det yderste lag i hø. Det har ingen betydning for produktet i helhed.

Er super god til at kompensere for et fedt og proteinfattigt hø/wrap.

Sammensætning: 
Snittet græs, økologisk snittet lucerne, økologisk rapsolie, lucerne/græspiller, solbær, hørfrø, blåbær, artiskok, pomerans, læge-stokrose, filtbladet kongelys,grøn the, ipe roxo. 

Fodringsvejledning:

Den daglige mængde bør baseres på næringsværdierne i hestens øvrige grovfoder, hestens huld og/eller vækst. Wellness anvendes som strukturfoder. Kan bruges sammen med ViVet Urtemineral for at sikre optimal tilførsel af vitaminer, mineraler, spormineraler og elektrolytter. Brug det alene eller sammen med den øvrige foderration. Tildel Wellness i forhold til størrelse, vækst, huld og brug: 0,5-3,0 kg. pr. dag. 

Vægt Vedligehold/let arbejde Moderat/hårdt arbejde 
200 kg. 250-500 g.300-600 g. 
300 kg. 250-500 g. 350-750 g. 
400 kg. 500-750 g. 500-1000 g. 
500 kg. 600-1250 g. 750-1500 g. 
600 kg. 800-1500 g. 1000-2000 g. 


1 liter Wellness vejer ca. 0,7 kg. Wellness kan erstatte roepiller, korn, klid. 

Indeholder ca. 73 FE pr. 100 kg. 

Analytisk indhold pr. kg: 

Råprotein 17 %

Råfedt 11 % 

Træstof 33 % 

Råaske 10 %