google-site-verification=eMvT61tU3t7ku1oPngNWvd4lLlzoQP_vNBVkjxRnSXA

Urtefarm Take It Easy

399,00 kr.
319,20 kr.

Take it Easy lægger en dæmper på heste med urolig, stresset adfærd og hjælper med at afspænde muskulaturen og øge koncentrationen. Take It Easy kan anvendes forud for flytning til nyt miljø, stævnedeltagelse og i andre stressende situationer. Take It Easy er tilsat probiotikum i form af Levucell SC gærkultur, så næringsoptaget i tarmen øges. Kan anvendes som et beroligende tilskud over længere perioder. Desuden anvendeligt ved stævner under FEI.

1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 1,5 kg.

Urtefarm Take It Easy kan anvendes til heste, der har behov for at få lagt en dæmper på urolig og stresset adfærd.

Velegnet til heste, der har nervøs adfærd, forud for flytning til nyt miljø, stævnedeltagelse og i andre stressende situationer.

Den specielt sammensatte urteblanding i Take It Easy samt Levucell SC og magnesium, giver tilsammen en beroligende effekt, som hjælper med at afspænde muskulaturen og øge koncentrationen via en korrekt tilførsel af organiske sporstoffer.

Heste, der er nervøse eller urolige, vil have vanskeligt ved at præstere, og det forringer hestens generelle velfærd.

Levucell SC gærkultur stimulerer væksten af gavnlige bakterier i hestens stortarm, hvilket er essentielt, da en hest som er stresset og nervøs, ofte vil have ubalance i tarmfloraen. Ubalance i hestens tarmflora giver et forringet næringsstofoptag, som kan være en medvirkende årsag til at hesten lettere bliver stresset. Det er derfor vigtigt, at for at sikre en rolig og afbalanceret hest, at man også får en stabil fordøjelse.

Heste, der udviser angst i specifikke situationer, som fx under klipning, ved smed eller dyrlæge, anbefaler vi Cool Down.

Vi anbefaler, at man kontakter dyrlæge, ved tvivl om hestens generelle trivsel.

Tilskudsfoder til heste.

Ingredienser: Kamille, Humle, Citronmelisse, Magnesiumoxid, Brændenælde, Ingefær, Koldpresset rapsolie, Levucell SC (Saccharomyces cerevisiae CNCM I-1077) gærkultur.

Analytiske bestanddele: Tørstof 86,5%, Træstof 33,5 %, Råaske 6,2% Råprotein 6,2%

Anbefalet daglig dosis: 10 gram pr. 100 kg hest Ved akut stress: 20 gram pr. 100 kg hest i 2 uger – derefter 10 gram pr. 100 kg hest

Mindst holdbar til 24 måneder efter produktionsdato.

Take It Easy fås i 1,5 kg spand.

Tilsætningsstoffer i Take It Easy se bagsiden. 

Tilsætningsstoffer Pr/kg Magnesium 39000 mg Fosfor 21000 mg

Produktet er ikke i konflikt med gældende FEI regler, men vi anbefaler at man selv holder sig orienteret om ændringer/tilføjelser i reglerne.