Urtefarm Elektrolyt Bolcher /Electrolyte Treats. 500 g. DATO

129,00 kr.
90,30 kr.

Electrolyte treats (også kaldet elektrolyt bolcher) kan anvendes til heste, der sveder meget. Bolcherne kan også benyttes til heste, hvor der er behov for at væske bindes i kroppen, så restitution hurtigere opnås. Elektrolytterne er lette at tildele grundet den gode smag i bolcherne, som er tilsat druesukker. 500 g. Bøtte. OBS DATOVARE. 

1
+
Tilføj til kurv

Urtefarm Elektrolyt Bolcher anvendes til heste, som sveder meget samt til heste, der har behov for at væsken bindes i kroppen, så hesten hurtigere kan restituere efter hårdt arbejde.

Let tildeling af elektrolytter, da de gives som bolcher og med god smag, da der er tilsat druesukker.

Når hesten sveder, mister den en masse salte og mineraler, det er derfor vigtigt at tilføre disse, for at opretholde næringsstofbalancen. De naturlige salte i kroppens væsker kaldes elektrolytter, og inkluderer bl.a. natrium, calcium, kalium, magnesium, klorid og fosfat. Hvis kroppens elektrolytniveauer kommer ud af balance, kan dette medføre helbredsmæssige problemer. Årsagen til ubalancen er som regel, at væskebalancen ændres.

Selvom hesten er god til at drikke efter anstrengelse, tager det lang tid for kroppen selv at genoprette væskebalancen. Med tildeling af Urtefarm Elektrolyt Bolcher, vil væsken lettere bindes i kroppen og restitutionstiden nedsættes, hvilket har stor indflydelse på hestens præstationer og generelle velvære.

Elektrolyt Bolcherne er helt uden nogen form for kunstige tilsætningsstoffer og aromaer. Vi anbefaler, at man kontakter dyrlæge, ved tvivl om hestens generelle trivsel. Produktet anbefales ikke til drægtige og diegivende hopper.

Tilskudsfoder til heste.

Ingredienser: NatriumKlorid, KaliumKlorid, Majsflager, Dextrose, Ærteflager, Æble, Johannesbrød, Lucerne, Varmebehandlet hvede, Varmebehandlet byg, Mynte, Melasse, Honning, Rødebedestykker, Gulerodsstykker, Natriumbicarbonat

Analystiske bestanddele: Tørstof 87%, Træstof 32%, Råaske 6,9%, Råprotein 8%, Klorid 22,9 %, Natrium 17,4 %, Kalium 5,9 %, Sukker 14 %, Stivelse 11 %.

Anbefalet daglig dosis: 20-35 gram pr 100 kg hest alt efter behov Mindst holdbar til 9 måneder efter produktionsdato
Elektrolyt Bolcher fås i 500 gram dåse samt 3 kg spand.