google-site-verification=eMvT61tU3t7ku1oPngNWvd4lLlzoQP_vNBVkjxRnSXA

Urtefarm Digestive

499,00 kr.

Digestive er et unikt og effektivt produkt ved løs afføring og ”våde prutter” (tarmsaft). Produktet stabiliserer fordøjelsen og understøtter en velfungerende stortarm. Digestive udmærker sig ved at hæve pH-værdien i stortarmen. Produktet er desuden tilsat probiotikum i form af Levucell SC-gærkultur, som understøtter en sund tarmflora. Produktet kan anvendes til alle heste, hvor der ønskes forbedret fiber- og næringsstofoptag.

1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 2 kg.

Digestive er effektiv ved løs gødning og ”våde prutter” (tarmsaft) og stabiliserer fordøjelsen og understøtter en velfungerende stortarm.

Digestive udmærker sig ved at kunne hæve pH værdien i stortarmen.

Anvendes til alle heste, hvor der ønskes et bedre fiber- og næringsstofoptag, forbedret fordøjelsen samt skabe bedre trivsel hos hesten. En irriteret stortarm, vandig efterløb eller hård gødning samt generelt dårlig tarmfunktion, er udfordringer for mange heste.

Digestive er et helt unikt produkt, som er en kombination af Mannan-oligo saccharider, Levucell® SC gærkultur og urter, der understøtter en sund tarmfunktion. Mannan-oligo saccharider blokerer patogene bakteriers kolonisering i tarmsystemet. Levucell® SC er en unik testet gærkultur, som har vist positive resultater på hestens stortarmsfunktion. Samspillet mellem gærkultur, Mannan-oligo saccharider og urterne, gør dette produkt særdeles effektivt.

Digestive er testet på heste og har vist virkelig gode resultater, både på heste med dårligt fungerende stortarm, men også understøttende hos velfungerende heste.

Digestive kan anvendes til alle heste, både som kur eller som fast tilskud, for at understøtte en velfungerende stortarmsfunktion.

Vi anbefaler, at man kontakter dyrlæge, ved tvivl om hestens generelle trivsel.

Tilskudsfoder til heste.

Ingredienser: Varmebehandlet hørfrø, Kamille, Mannan-oligo saccharider, Oregano, Pebermynte, Marietidsel, Levucell® SC (Saccharomyces cerevisiae CNCM I-1077) gærkultur, Koldpresset rapsolie, Kamilleblomst

Analytiske bestanddele: Tørstof 86,5%, Træstof 33,9 %, Råaske 6,5% Råprotein 6,2%

Anbefalet dagligt dosis: 10 gram pr. 100 kg hest.

Mindst holdbar til 24 måneder efter produktionsdato.

Produktet er ikke i konflikt med gældende FEI-regler, men vi anbefaler at man selv holder sig orienteret om ændringer/tilføjelser i reglerne.