google-site-verification=eMvT61tU3t7ku1oPngNWvd4lLlzoQP_vNBVkjxRnSXA

Nordic Intense Stabilizer

3 kg.

499,00 kr.

Hurtigvirkende tilskud ved løs mave. Stabiliserer tarmens bevægelser og øger absorptionen af væske.

Størrelse
1 kg. 3 kg.
1
+
Tilføj til kurv

Nordic Intense Stabilizer er udviklet i samarbejde med erfarne fagfolk, og sikrer en yderst effektiv kombination af hurtigtvirkende indholdsstoffer.

Nordic Intense Stabilizer indeholder kiselgur der har en evne til at binde uhensigtsmæssige og negative stoffer i mave- tarmsystemet, lever og nyrer og stabiliserer dermed tarmfloraen. Kombinationen med anis, fennikel og kommen har en mineral-regulerende samt beroligende effekt i tarmene. Islandsk mos og sortkommen øger absorptionen af væske i stortarmen og stabiliserer tarmens bevægelser, dermed undgås for meget vand i hestenes afførring. Rødbede indeholder betain der er sikrer en effektiv udrensning af lever. Effekten af rødbede styrkes af hørfrøenes omega 3 fedtsyrer. Alle disse næringsstoffer bindes nemt til esparsette, der ligelede indeholder mange langkædede fibre, der i al almindelighed understøtter en sund balance og optimalt fordøjelsessystem. 

Hurtigtvirkende og pelleteret for nem udfodring.
Nordic Intense Stabilizer er altså, grundet sammensætningen af råvarer, et hurtigtvirkende pelleteret tilskud til heste med akut behov for stabilisering af løs mave. Den er ligeledes effektiv til heste som i forbindelse med foderskifte får ændring i pærens fasthed.  

Sammensætning:
Esparsette
Kiselgur
Kommen
Fennikel
Rødbede
Anis
Islandsk mos
Sortkommen
Varmebehandlet hørfrø
Hørfrøolie
Kvan.

Nordic Horse foderanvisning:
100-250 gram dagligt uanset hestens størrelse.

Analytiske bestanddele: 
Råaske  14,20%
Råfibre 11,80 %
Råprotein 9,30 %
Råfedt   8,70 %
Calcium 0,90 %
Fosfor 0,30 %

Varianter: 
1 kg (spand med måleske) 
3 kg (spand med måleske) 
3 kg RF (refill papirspose, ingen plastik/måleske)

Bemærk venligst: Da Nordic Horse produkterne er 100% naturlige og uden tilsætningsstoffer, har de brug for at ”ånde”. De bør derfor opbevares tørt, køligt og hævet fra jorden - i den originale emballage som er tilpasset hvert enkelt produkt.

Da dette er et 100% rent naturprodukt, kan de analytiske bestanddele variere fra gang til gang.