google-site-verification=eMvT61tU3t7ku1oPngNWvd4lLlzoQP_vNBVkjxRnSXA

Nordic Bodyfix

259,00 kr.

Pelleteret tilskudsfoder til heste i træning. Giver god energi og udholdenhed, uden tilsætning af korn og melasse.

1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 20 kg.

Nordic Bodyfix er et 100 % kornfrit foder af højeste kvalitet, med et lavt sukker og stivelses indhold. Et foder der er særligt egnet til de heste der skal ride med høj intensitet over lange distancer. Nordic Bodyfix et powerfuldt pelleteret foder, der også passer godt i foderautomaten.

Indhold: 20 kg

Nordic Bodyfix er et lækkert pelleteret foder helt fri for korn og melasse, den egner sig derfor godt til heste som ikke tåler højt indhold af sukker og stivelse men stadig har behov for en god mængde energi.

Nordic Body Fix er vel anvendt hos sportshesten Nordic Bodyfix er allerede anvendt hos topydende heste indenfor alle discipliner, og effektiviteten er klar: Styrkende energiholdigt pelleteret foder, der styrker både koncentration, udholdenhed samt styrke. De langkædede fibre sikrer længerevarende energi mens blodsukkeret holdes stabilt. Udfodringsmængden er lav blandt andet grundet indholdet af ølgær der styrker fordøjelsen effektivitet og forbedrer forholdene for de mikroorganismer der er at finde i hestens stortarm mens den stabiliserede risklid der fordelagtiggør muskelsætning frem for sukker og fedtdeponering.

Flerumættede fedtsyrer styrker hestens processer De koldpressede olier, risklid og olieholdige frø giver store mængder flerumættede fedtsyrer, der sammen med ølgæren stimulerer blodcirkulationen og fordøjelses systemet, hvilket optimerer optagelsen af næringsstoffer inklusiv vitaminer, mineraler samt elektrolytter.

CASE: En fuldblodsaraber der kan det hele Kalle er en fuldblodsaraber på 15 år der primært bliver anvendt til lang-distance på MA niveau (80-119 km), men også rider dressur på LA niveau samt er blevet klubmestre i spring. Hesten bliver fodret med Nordic Bodyfix, Nordic Harmony samt urter fra Nordic Herbal serien henover året efter behov, ejer fortæller; “Vi har været rigtig mange forskellige fodre igennem i løbet af årene, men nu har hestene aldrig set så fine ud i pels, lette at holde huld på og aldrig været i så generelt god i trivsel”, “Kalle kan holde den rette energi med Nordic Horse Produkter, selv når jeg forlanger meget af ham” Udover krybbefoder får Kalle tildelt god kvalitets grovfoder og har altid adgang til saltsten, hvilket er grundstenene bag en sund, rask og optimalt ydende hest.

Sammensætning:
Lucerne
Græsgrønmel
Stabiliseret Risklid
Hørfrøkager
Ølgær
Hørfrøolie

Anvendelse

  • Giver optimalt vedvarende energi samtidig med stabilisering af blodsukkeret
  • positiv indvirkning på fordøjelsen
  • Konstant tildeling af næringsstoffer i nænsomt pelleteret
  • Tildeles sammen med Nordic Mineral eller Nordic E-vimin vitamin og mineraltilskud
  • Vedligeholder og styrker muskelfylde
  • Lav på sukker og stivelse

Nordic Horse Foderanvisning:
100-400 gr. pr.100 kg kropsvægt pr. dag, alt efter behov sammen med vitamin og mineral tilskud.

Pris pr dag for en 500 kg hest i alm. træning: 7,77 kr.
Ved større mængder, kontakt os for pris. 

Indholdsstoffer:
Råprotein 13,0 %
Råfibre 12,4%
Råaske 11,70 %
Råfedt 7,8 %
Tørstof 90,3 %
Stivelse 8,1 %
Sukker 3,6 %
Calcium 1,8 %
Magnesium 0,85%
Fosfor 0,8 %
Natrium 0,7 %
Lysin 0,69 %
Methionin 0,26 %
Ford. Energi 1,04 FE / kg 

Sporstoffer pr. kg. 
Jern 1280 mg
Mangan 104 mg
Zink 39,5 mg
Kobber 9 mg
Cobalt 0,6 mg
Jod 0,55 mg
Selen 0,11 mg 

Bemærk venligst: Da Nordic Horse produkterne er 100% naturlige og uden tilsætningsstoffer, har de brug for at ”ånde”. De bør derfor opbevares tørt, køligt og hævet fra jorden - i den originale emballage som er tilpasset hvert enkelt produkt.

Da dette er et 100% rent naturprodukt, kan de analytiske bestanddele variere fra gang til gang.