google-site-verification=eMvT61tU3t7ku1oPngNWvd4lLlzoQP_vNBVkjxRnSXA

Urtefarm Cool Down

Pris fra 129 kr.

Cool Down anbefales til heste med nervøs adfærd under situationer som klipning, transport, smed, dyrlæge, boksro og tilridning. Cool Down kan anvendes sammen med Cool Down Extract for en forstærket effekt. Produktet kan anvendes til alle heste i kortere perioder. Da produktet indeholder baldrian, skal man være opmærksom på, at der er 96 timers anvendelsesfrist forud for stævnedeltagelse jævnfør gældende FEI-regler.

1
+
Tilføj til kurv

Cool Down anbefales til alle heste i kortere perioder, og i specifikke situationer, til heste med nervøs adfærd f.eks. ved klipning, transport, smed og dyrlæge.

Cool Down kan også anvendes ved boksro eller til at berolige en hest, f.eks. ved tilridning eller nervøs adfærd under rytter, i kortere perioder.

Nogle heste er naturligt mere ængstelige end andre i specifikke situationer. En hest der er nervøs eller urolig, vil have vanskeligt ved at præstere, og det forringer hestens generelle velfærd.

Den specielt sammensatte urteblanding i Cool Down tilsat magnesium, giver tilsammen en beroligende effekt samt en korrekt tilførsel af organiske sporstoffer, der er med til at stabilisere og berolige hesten i de situationer, hvor den normalt ville udvise angst.

Til heste med stresset adfærd eller heste der ser spøgelser, anbefaler vi i stedet Take It Easy. Take It Easy kan bruges kontinuerligt, til at lægge en dæmper på hestens nerver.

Vi anbefaler, at man samtidig ser på hestens øvrige foderplan.

Vi anbefaler, at man kontakter dyrlæge, ved tvivl om hestens generelle trivsel.

Tilskudsfoder til heste.

Ingredienser: Baldrian, Kamille, Humle, Citronmelisse, Magnesiumoxid, Koldpresset rapsolie.

Analytiske bestanddele: Tørstof 86,5%, Træstof 33,9 %, Råaske 6,5% Råprotein 6,2%

Anbefalet daglig dosis: 10 gram pr. 100 kg hest.

Mindst holdbar til 24 måneder efter produktionsdato.

Cool Down fås i 350 gram dåse samt 1,5 kg spand.

OBS. 96 timers anvendelsesfrist forud for stævnedeltagelse jævnfør gældende FEI regler.

Tilsætningsstoffer Pr/kg Magnesium 39000 mg Fosfor 21000 mg