google-site-verification=eMvT61tU3t7ku1oPngNWvd4lLlzoQP_vNBVkjxRnSXA

Amequ Chia

3 kg.

319,00 kr.

Chia er et lille kraftfuldt frø med stor koncentration af blandt andet omega-3, fibre og aminosyrer.

Størrelse
3 kg.
1
+
Tilføj til kurv

Chia til heste. Chia er et lille kraftfuldt frø med stor koncentration af blandt andet omega-3, fibre og aminosyrer.

Ordet “Chia” er mayaernes ord for “styrke”, og frøenes høje indhold af omega-3, fibre og proteiner gør dem også ret power-fulde. 2 spsk. chiafrø indeholder f.eks. mere omega 3 end en hel laksefilet.

Som følge af det høje omega-3 indhold ser mange hesteejere positive resultater på hestens pels, hud og hove. Kunder fortæller også, at hesten efter kun 30 dage på chiafrø, har en blankere pels med dybere farve.

Dosering

10 gram per 100kg hest dagligt

Mere om chia

Chiafrø har et højt indhold af protein og indeholder alle de livsnødvendige aminosyrer. Det høje proteinindhold kan hjælpe til at fremme restitution efter hård træning. En anden fordel ved chiafrø er deres anti-inflammatoriske effekt, som kan være med til at beskytte led og ledbånd.

Det er virkelig et lille frø med meget styrke, og Amequ Chia er et perfekt tilskud til de fleste rideheste – enten som et fast tilskud eller som et ekstra tilskud i perioder med hård træning.

Ud over styrke bidrager chiafrø til at understøtte hestens fordøjelse. De har et højt fiberindhold, og da chiafrø er vandabsorberende, danner de en gel omkring frøet, som støtter fordøjelsessystemet og hjælper til at binde sand, så det føres ud med hestepærerne. Perfekt i måneder med lidt eller ingen græs på foldene, hvis du ønsker at forebygge ophobning af sand i tarmene.

Chiafrøenes slimede gel skaber desuden en naturlig fysisk barriere mellem kulhydrater og de fordøjelsesenzymer, der nedbryder dem – derved hæmmes omdannelsen af kulhydrater til sukker. Den langsommere metabolisme kan resultere i et mere jævnt blodsukker niveau hos hesten.

Kendte fordele ved chiafrø:

• Højt indhold af omega-3, fibre og proteiner
• Styrker hovkvaliteten
• Giver blank pels og mindsker tørhed
• Kan fremme restitution og virke anti-inflammatorisk
• Fremmer udskillelsen af sand/jord